Webshop készítés – Hogy mindenki a Te boltodban pakoljon a kosarába!

Úgy döntöttél, hogy megnyitod az első boltodat? Vagy szívesen terjeszkednél? A webshop készítés erre a legjobb megoldás, hiszen egyidejűleg rengetegen, szigorú nyitvatartási idő nélkül, bárhonnan vásárolhatnak Tőled, éjjel-nappal, akár a világ másik feléről is. Nem kell alkalmazottat fizetned, nincsenek közüzemi számlák, elfelejtheted a magas bérleti díjakat és a bosszantó javítási munkákat, a fenntartási költségeket… És még azért sem kell aggódnod, hogy a csábító kirakatot kifosztják a tolvajok. A webshop készítés egy egyszeri munka, amelynek éppen ezért csak egyszer van egy nagyobb díja! (Az Alba Wolf webshop készítés csomagjával pedig egy rendkívül kedvező díja!) Az eredmény pedig… felbecsülhetetlen értékű! 

Biztosan Te is vásároltál már otthon a neten – pizsamában, este –, de ha még nem, arra buzdítunk, tedd meg! A vevő számára is kényelmesebb néha zord időben a szoba melegét élvezve, vagy a rekkenő hőséget, a forgalmi dugókat és az ünnepi tülekedést megúszva néhány kattintással megszerezni a vágyott cuccokat. Nem kell értük elutazni egy másik városba, sőt, még házhoz is hozza őket a futár.

Webshop készítés csomagunk az ideális a számodra! Hogy miért? A nálunk készített internetes áruházakhoz automatikusan készülnek statisztikák, így pár gombnyomással lekérdezhetjük a minket érdeklő adatokat, információkat, és követhetjük a trendeket, a forgalom alakulását. Ha egy már meglévő webáruházadat szeretnéd új köntösbe öltöztetni: a webshop készítés területén magasan képzett guruink segítségével megújítjuk és felfrissítjük a dizájnt; de ha kell, akár a nulláról építjük fel a brandet: megtervezzük a logót, a szlogent, és frappáns, szakszerű leírásokkal, mutatós fotókkal látjuk el az árukat. Bizony, a webshop készítés kulcsa a látvány. Néhány jó fénykép képes önmagában eladni a terméket – többéves szakmai tapasztalatunk és profi fotós stábunk garantálja a látványos, tűéles képeket, a találó grafikát! Ismerd meg lelkes kollégáinkat itt: albawolfphoto.hu, és ha meggyőztünk, kérd fotózást is tartalmazó, pénztárcabarát extra webshop készítés ajánlatunkat! 

Az általunk kidolgozott rendszerek mindegyike könnyen és gyorsan kezelhető, rendkívül költséghatékony és felhasználóbarát üzleti megoldásokat kínál. Mindössze néhány nap alatt felfuttatja az üzletet a közösen felépített hirdetés- és marketingkampány, hiszen Te tudod, hogy mit szeretnél reklámozni, mi pedig tudjuk, hogy hol és hogyan kell megjelenni ahhoz, hogy mindenkihez eljusson az üzenet, és garantált legyen a siker.

Játszva bővítheted az ügyfélkörödet, és egy kézmozdulattal bevezethetsz egy új terméket úgy, hogy az tökéletesen illeszkedik majd a fejlesztési koncepciódba. 

Webshop készítés csomagunk tartalma: teljes körű ügyintézés a tervezéstől a minőségi kivitelezésig már 130.000 Ft-tól! Kérj egyedi árajánlatot, hogy kihasználhasd akciós webshop készítés ajánlatainkat, hogy kevesebbért többet kapj! 

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comTérkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.