Weboldal készítés – Innováció és látvány a felhasználói élményért

Végre egy honlap, amely helyetted dolgozik! Egy weboldal, amely vonzza a látogatókat és Hozzád csalja a vásárlókat. Jól hangzik, ugye?

Az Alba Wolf weboldal készítés csomagjaival most mindez a Tiéd lehet!

Ha profik a kulcsszavak, látványos a dizájn, valamint ötletes és hívogató a tartalom, a honlapod a nap 24 órájában, a hét minden napján szorgalmasan dolgozik, ellátja információval az érdeklődőket, megismerteti a céged a potenciális ügyfelekkel, és bemutatja a szolgáltatásaidat, termékeidet a leendő vásárlóidnak. Akik mindössze néhány kattintással megszerezhetik Nálad a hőn áhított cuccokat, a kapcsolatfelvételt és a fizetést pedig a rendszer maga intézi. 

Weboldal készítés ajánlatunk a komplett ügyintézési folyamatok terhét veszi le a válladról, miközben nem válik személytelenné, hiszen a szálak a Te kezedben futnak össze, és Te mondod meg, mikor, mit és hogyan végezzen el a program. 

Jogos a kérdés, hogy vajon mennyi munka van a weboldal készítés folyamatában, és milyen sűrűn kell aktualizálni, frissíteni és formálgatni a weblapot, hogy folyamatosan jól teljesítsen.

A válaszunk: sok esetben elég havonta csak egyszer. És hogy hogyan lehetséges ez? Olyan praktikus weboldal készítés csomagot alkottunk meg, hogy bizonyos kampányokat, hírleveleket jó előre beállíthatsz, így nem kell az akció meghirdetésekor is a gép előtt ülni – mindezt már sokkal korábban megteheted. A másik jó hír, hogy ha elutazol, weboldal készítés és karbantartás szolgáltatásunkkal a blogod magától is frissül, ha megfelelően időzíted a posztokat, így nem hagyod magára a követőidet; tweetelni meg bármikor, bárhonnan lehet, nem igaz? Ráadásul, az online üzemmódban élő világra is gondoló weboldal készítés csomagunkkal ugyanígy csoportosíthatod a közösségi médián való megjelenéseket is, szóval nem kell folyamatosan bejelentkezned, ha nincs rá időd. 

Ha csak unod a már meglévő honlapod, vagy esetleg most szeretnél megjelenni a világhálón; talán egyedi dizájnra áhítozol, vagy van egy zseniális ötleted, de nincs meg hozzá a technika, hogy megvalósítsd a vágyaid, keress fel minket, és kérd komplett weboldal készítés csomagunkat! 

Nemcsak számtalan megjelenési formát mutatunk majd Neked, hanem segítünk meghatározni azt, hogy melyek legyenek a főbb menüpontok, elmagyarázzuk, hogy miként praktikus felépíteni a weboldaladat, hogy felhasználóbarát, mégis látványos és különleges legyen. (A blogunkon is sok hasznos infót találsz erről.)

A weboldal készítés nem merül ki a honlap kialakításában: kiszámoljuk, hogy mennyi tárhelyre van szükséged, marketingeseink és hirdetési szakembereink pedig bevezetnek a reklámok színes világába. Mi örömmel gondozzuk és karban is tartjuk a honlapodat, javítjuk és fejlesztjük, hiszen kicsit a saját gyerekünk is –nyugodtan ránk bízhatod! 

Nekünk is nagyszerű referencia egy közösen megálmodott sikeres blog, egy nagy forgalmat bonyolító webáruház és egy mesés, sokak által látogatott népszerű online galéria, ezért weboldal készítés szolgáltatásunkkal a tudásunk legjavát adjuk Neked, hogy büszkén mutathasd meg magadat, vállalkozásodat, szorgos csapatodat és minőségi termékeidet a világnak!

Akár már 100.000 Ft-tól összeállítjuk azt a holnapot, amely levesz majd a lábadról, de kérhetsz hozzá sok-sok pluszt is, amelyeket pénztárcabarát árakon kínálunk majd. Keresd akcióinkat, a weboldal készítés csomagárai a legkedvezőbbek!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comTérkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.