Arculattervezés – Így néz ki egy sikeres vállalkozás!

Mi, itt az Alba Wolfnál elkötelezett brandépítők vagyunk: egyik fő célunk, hogy leendő online birodalmak születésénél bábáskodjunk! 

Lássuk, hogyan működik az arculattervezés!

Elsőként a legfontosabb elemeket kell összeválogatnunk és csokorba gyűjtenünk, hogy egy igazán egyedi arculattal jelenhess meg a piacon. Ez természetesen nagyon tudatos, aprólékos és részletgazdag tervezést, valamint jó ízlést kíván, hiszen a logó szín- és formavilágának, a névjegyek stílusának, a szórólapok és plakátok hangulatának mind-mind illeszkednie kell a vállalatod arculatához. Ehhez pedig nemcsak Veled és a céggel kell alaposan megismerkednünk, hanem az ezernyi lehetőségből is ki kell választanunk azokat az elemeket, amelyek hitelesen tudnak Téged képviselni, és amelyekkel Te is szívesen azonosulsz. Velünk nem nyűg, hanem élvezetes alkotómunka az arculattervezés!

Profi kis csapatunknak a grafikai megjelenésre, a dizájnra és a cég hirdetési felületeire is van gondja, sőt, még arra is, hogy valóban Hozzád és a márkához illő formába öntsük azokat az értékeket és azt a filozófiát, amelyet az alapítók és a dolgozók is örömmel a magukénak vallhatnak. Az arculattervezés új dimenzióját ismerheted meg nálunk!

Hagyományos, letisztult és elegáns dizájn? Vagy akár trendi és meghökkentő formátum? A vázlatos tervektől a komplett ötletig bármilyen arculattervezés elképzeléssel felkeresheted lelkes stábunkat: elkészítjük honlapodat, plakátjaidat és szórólapjaidat, sőt, ütős reklámmal dobjuk fel a megjelenésedet online és offline fórumokon is. 

Esetleg még nem tudod, mi állna jól a frissen alapított cégednek? Mi szabunk rá egy remek arculattervezés ajánlatot, amely nemcsak a komplett megjelenés megtervezését, a dizájnt, a szükséges menüpontokat vagy a technikai részt öleli fel, hanem igénytől függően tartalomfejlesztést, kreatív szövegírást is tartalmaz. 

Arculattervezés csomagunkkal mi nemcsak álmodozunk: hanem megálmodjuk, megtervezzük – és megvalósítjuk a legmerészebb vágyaidat! 

Keress minket, hogy olyan egyedi, letisztult és modern arculattal lephessünk meg, amelyet mindenki azonnal felismer, és hamar megszeret! Komplett vizuális szerviz vagy teljes arculattervezés A-tól Z-ig akár már 60.000 Ft-tól!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comTérkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.