Online hirdetés és offline hirdetés – Hogy jókor legyél jó helyen!

Kész a honlapod: csúcs szuper, vonzó, könnyen kezelhető, és eddig még bárkinek mutattad, mindenkit levett a lábáról? Ez remek hír – de vajon tudja már a nagyvilág?

Az Alba Wolf farkasai a segítségedre sietnek online hirdetés és offline hirdetés csomagjainkkal!

Hiába alkottad meg vagy alkottuk meg a céged látványos és hívogató weboldalát, nem elég hátradőlnöd és várnod a megrendeléseket… Ehhez bizony komplett haditervet kell kieszelni, amelynek középpontjában egy jól szervezett, hatékony, valóban lehengerlő kampány és sok-sok online hirdetés vagy offline hirdetés sorozata áll. 

Ismerünk sok nagy koponyát, aki kiemelkedőt nyújt egy területen, azonban a zsenije, az innovatív terméke és a forradalmi ötlete még nem garancia arra, hogy el is tudja magát jól adni. Nem véletlenül külön szakma a marketingesé, az online hirdetés specialistáé, az offline hirdetés gurué, a webdesigneré és a kreatív íróké. A jó dolgoknak is kell egy kis hírverés. 

Persze az is lehet, hogy nagyszerű ötleteid vannak arra, hogy hogyan reklámozd egy zseniális offline hirdetés vagy pedig egy látványos online hirdetés segítségével a céget, de nincsen meg hozzá otthon a szükséges technológia, vagy csupán a vállalkozás vezetése mellett nem tudsz elegendő időt szakítani rá, hogy nyugodtan babrálj az elképzeléseid formába öntésével. 

Ezért alakult meg kis, online hirdetés kampányokra és offline hirdetés stratégiákra specializálódott csapatunk, amely a tehetséges tervezőktől és programozóktól kezdve a lelkes, ötletekkel teli dizájnerekig sok-sok tapasztalt szakember együttműködésével alkot, és segít az új szereplőknek bekerülni az online üzleti élet körforgásába. 

Ha felkeresel minket, és online hirdetés vagy offline hirdetés csomagunkat választod, bármelyik munkafolyamatot elvégezzük helyetted, de akár egy teljes projekt megszervezésének és lebonyolításának terhét is levesszük a válladról.

Virtuális laborunkban kidolgozzuk marketingkampányaidat, megtervezzük és megírjuk hírlevél-folyamaidat, bevezetünk a közösségi média világába, reklámozunk Téged a Facebookon, indítunk Neked egy látványos Insta-blogot, és csiripelni is segítünk a Twitteren, hogy könnyebben hírt adhass az újdonságokról az online hirdetés nagyágyúinak közreműködésével. 

Megtervezzük a logódat, megálmodjuk az egyedi, csak Rád jellemző névjegyeket, és feltérképezzük az offline hirdetés világát, hogy gondosan kijelöljük, hol kell valami nagyot alkotni, hogy berobbanj a köztudatba. 

Az online hirdetés területén jártas kollégáink iránymutatásával bevezetünk a Google Adwords talán nem is olyan ördöngös, de trükkös világába, és apró, láthatatlan jelzésekkel látjuk el a honlapod, így biztos lehetsz benne, hogy a miáltalunk készített weboldalakat az elsőként találja meg a keresőmotor. A lehető leggyorsabb, felhasználóbarát felület sok-sok követőt, rajongót, vevőt, üzletfelet szerez majd Neked!

Ha ragaszkodsz a hagyományos, old school, papíralapú offline hirdetés miliőjéhez, feldobjuk reklámjaidat egy jópofa és találó szlogennel, ha pedig az interneten népszerűsítenéd a termékeidet, akkor elmondjuk Neked, hogy melyik fajtájú és stílusú online hirdetés hova illik. Ha pedig valami extrémebbre vágysz, akár mozgókép is szerepelhet benne… 

Kiválasztjuk a megfelelő online hirdetés formát és offline hirdetés formátumot, a hozzájuk passzoló felületet, a megjelenés módját, időtartamát és gyakoriságát, egyszóval mindent beállítunk, hogy Neked csak rá kelljen bólintani a végeredményre. 

Sőt, mutatunk néhány hasznos trükköt, adunk pár tuti tippet, hogy miként ütemezd a feladatokat, hogyan turbózd fel offline hirdetések segítségével a forgalmat, és miként növeld online hirdetések alkalmazásával hatékonyan a weboldalad látogatottsági adatait.

Van egy jó hírünk! Ha most rendelsz nálunk online hirdetés vagy offline hirdetés csomagot, akár már 150.000 Ft-tól a legmodernebb és leghatékonyabb eszközökkel lendítheted fel a vállalkozásod forgalmát!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comTérkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.