Vevőszerzés és közösségi média szolgáltatás – Vevőtoborzás a 21.század eszközeivel

Hihetetlen méreteket ölt a közösségi média és a kommunikációs háló! Csak hazánkban körülbelül ötmillió ember használja a Facebookot, 700 ezren a Twittert és 1,5 millióan a YouTube-ot. Ezek egyeseknek ijesztő számok, míg mások számára lenyűgöző adatok, amelyek már önmagukban is arra sarkallják a vállalkozások vezetőit, hogy ők is jelen legyenek és bemutatkozzanak ezeken a felületeken, és minél több rajongót és követőt gyűjtsenek be a közösségi média oldalainak hála – tehát nem titkolt céljuk a vevőszerzés. 

A lájkvadászatban ütős hirdetésekkel, teljes marketingkampányokkal, és felhasználóbarát, ötletes applikációkkal támogatunk, hogy ne csak Te adj hírt magadról, hanem Te magad legyél a hír. Vevőszerzés egyszerűen és gyorsan a közösségi média felületén? Igen!

Ha rengeteg a munka, nem marad idő és energia a közösségi média hálójának az építésére, a kis ingyen reklámra, a szóbeszéd erejének kihasználására a vevőszerzés érdekében. Ám sok rajongótól és támogatótól is eleshetsz így, hiszen a fiatalabb korosztályok az idejük jó részében fenn vannak ezeken az oldalakon, hatékonyan keresgélnek, és meg is osztják másokkal azt, ami tetszik nekik. Ezt a hullámot pedig meg kell lovagolni, nem igaz? 

Szeretnél minél több embert megszólítani, szélesebb rétegekhez elérni a közösségi média lehetőségeinek kiaknázásával, de nem tudod, hogyan írj meg egy hatékony Facebook-reklámot egy új szolgáltatásról, netán miként építs fel egy (vevőszerzés területén is) profi oldalt, hogyan csiripeld szét a Twitteren a legfrissebb terméked szuper előnyeit, vagy miként fotózz úgy az Instagramra, hogy tengernyi követőre találjon az üzleted? 

Akkor az Alba Wolf „vevőszerzés és közösségi média” csomagját Neked találtuk ki! 

Mert mi nemcsak ezeken a fórumokon, de számos más felületen is jelen vagyunk, folyamatosan képezzük magunkat, hogy segítsünk Neked kiaknázni a közösségi média kínálta lehetőségeket. Cégcsoportunk más tagjait is sikerrel futtattuk fel szorgos csapatunk különleges kampányainak a segítségével, így ismerjük a vevőszerzés csínját-bínját. Tudjuk, hogy mikor mire kell figyelnünk, melyek a közösségi média buktatói, hol leselkednek ránk veszélyek, és hogy hogyan érhetjük el a legnagyobb sikert a vevőszerzés területén.

Néha elég egy-egy frappáns mondat, egy humoros fotó vagy egy megdöbbentő poszt, és mindenki Rád figyel. Ha komoly és elegáns oldalt üzemeltetsz, elég ritkábban, ám mélyebb tartalommal jelentkezni, egy mókás és bohókás profilhoz pedig inkább a rövid, meglepetésszerű, gyakori üzenetek illenek. De: ha ezeket okosan ötvözöd, valami egészen különleges és érdekes is kisülhet belőle – ezért megéri bevállalósnak lenni. Ha mégis óvatosabban lavíroznál a közösség média vizein, mutatjuk az utat, amellyel szintén egy megbízható és gyakran látogatott, népszerű, a vevőszerzés élenjáró példájaként emlegetett oldal lehet a Tiéd!

Írj vagy hívj minket, profi stábunk akár már 20.000 Ft-tól megtalálja Neked a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást a „vevőszerzés és közösségi média” csomagunkkal! Ne feledd, ennél könnyebben nem szerezhetsz potenciális ügyfeleket!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comTérkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.