Domain és tárhely szolgáltatás – Egy megbízható bázis a vállalkozásodnak

Tudod, hogy mit szeretnél és azt is, hogy hová? Vagy még csak készül a honlapod, de már megveszed neki a méltó helyet a világhálón? Válaszd domain és tárhely szolgáltatás csomagunkat!

Domain regisztráció és átkérés egyszerűen és gyorsan nálunk! Hosszabb időtartamra még kedvezőbbek az áraink! 

A vállalkozásodnak online háttértárra van szüksége gyors internetkapcsolattal és korlátlan adatforgalommal? Virtuális galériát üzemeltetnél, vagy színes és nagyon látványos, mozgalmas webáruházadnak kell a nagy tárhely? Mondd el, mire vágysz, és kiszámoljuk Neked az ideális tárhelyméretet, majd a rendelkezésedre is bocsátjuk azt egyedülálló domain és tárhely szolgáltatás ajánlatunkkal. 

Ha instant, önállóan kezelhető honlapra vágysz, szakképzett számítástechnikai guruink bevezetnek az egyszerűbb tartalomkezelők világába, megismertetnek az ingyenes rendszerekkel, és megmutatják kedvenc trükkjeiket, miközben sok-sok hasznos tanáccsal látnak el a virtuális tér működését illetően.

Manapság már a nagyobb domain és tárhely szolgáltatás csomagok sem kerülnek egy vagyonba, viszont nagyobb a mozgástered, ha fejlődni szeretnél. De akkor sincsen gond, ha először csak kicsiben gondolkodsz, hiszen tárhelyeink bármikor bővíthetőek. 

Legkisebb domain és tárhely szolgáltatás csomagjaink ideálisak egy kisvállalkozás netes jelenlétéhez és e-mailezéshez, míg a nagyobbak akár egyszerre több tízezer látogató kezelésére, nagyméretű fájlok küldésére és fogadására, a legújabb tartalomkezelő-rendszerek üzemeltetésére is alkalmasak. 

Lelkes és segítőkész szakikból álló ügyfélszolgálatunk azonnal a segítségedre siet, bármilyen kérdéssel és kéréssel fordulsz hozzájuk a domain és tárhely szolgáltatás csomagunkkal kapcsolatban – tedd próbára őket! 

Keress minket, és segítünk eligazodni a domain nevek útvesztőjében! Már akár évi 20.000 Ft-tól megszerezheted a hőn áhított címet, és beköltözhetsz online birodalmadba!

Ne feledd, ha domain és tárhely szolgáltatás, az Alba Wolf a megoldás!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comTérkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.