Angol szakfordítás – Segítünk eligazodni a bábeli zűrzavarban!

Már farkasainknál is elérhető a minőségi angol szakfordítás!

Bárcsak a világ összes nyelvén értenénk és megértethetnénk magunkat! A globalizációval és a technológia fejlődésével egyre elterjedtebb az angol nyelv, ám éppen ezzel egy időben az internetnek hála megerősödnek a kisebb nyelvek is: ma már nem meglepő, ha egy görög honlapra irányít minket a kereső, ha apartmanokat keresünk, vagy egy laoszi cég weblapját dobja ki, ha megbízható, de olcsó munkaerőre van szüksége a terjeszkedő európai cégnek. De a leggyakoribb az angol, ezen a nyelven szinte bárhol tudsz kommunikálni, így az angol szakfordítás szolgáltatásra is egyre nagyobb az igény.

Persze ha csupán pár mondat hozzávetőleges tartalmára vagy kíváncsi, és csak saját, „otthoni” használatra kell az információ, mi sem javasoljuk, hogy megbízz egy fordítócéget a szöveg magyarra ültetésével és angol szakfordítás szolgáltatást igényelj, ám ha a mondatok hivatalos és szakszerű megfogalmazására, a kifejezések minél szebb nyelvi fordulatokban történő visszaadására van szükség, mi is mindig fordítóinkhoz fordulunk. 

Hogy miért? Mert több évtizede beszélik az angolt és más nyelveket a sajátjukon kívül anyanyelvi szinten, nem ritkán éveket éltek külföldön, de közben elvégeztek gazdasági, bölcsész vagy akár orvosi sulit is, így a szakkifejezésekkel is tisztában vannak, és nem okoz nekik fejtörést egy-egy idióma; sőt, gördülékenyen, az adott nyelvre jellemző szavakkal és mondatszerkezetekkel adják vissza a mondanivalót. 

Angol szakfordítás specialistáink magyar versenyek országos döntősei, a helyesírás és a stilisztika mesterei, maguk is szerzők, így garantáljuk, hogy az irodalmi szövegekbe sem törik bele a bicskájuk. 

A két idegen nyelv között is gyorsan dolgoznak, az általuk készített angol szakfordítás precíz, az eredeti tartalom tökéletes mása, ám olyan formában, amely szervesen illeszkedik a nyelvet beszélő nép kulturális, nyelvi, társadalmi és akár politikai, gazdasági és vallási hagyományaihoz. 

Az angol szakfordítás szolgáltatást nyújtó szakemberek tudják, hogy főként az üzleti levelezésben hangsúlyos a megszólítás, a rangok helyes használata, a stílus és a forma speciális alkalmazása, ezzel nemcsak elkerülhetünk kisebb sértéseket, hanem meg is mutathatjuk, hogy mennyire megbecsüljük partnereinket azzal, hogy még erre is adunk (még akkor is, ha angol szakfordítás szolgáltatást rendelnek tőlük, ám egy más nép tagjainak írunk ezen a közös nyelven). 

Bízd magad bátran az angol szakfordítás területén jártas szakembereinkre, tedd próbára őket! Nyugodtan írd meg aggályaid és különleges kéréseid: minden esetben az igényeknek megfelelő, minőségi szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek! Kérd egyedi árajánlatunkat angol szakfordítás szolgáltatásunkról, és tájékoztatunk aktuális akcióinkról és csomagajánlatainkról is! 

Ne feledd, ha angol szakfordítás, az Alba Wolf a tökéletes választás!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comTérkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.