Turbózd fel a Gmailed!

Bemutatunk két szuper programot a kényelmesebb és gyorsabb levelezéshez!

Naponta ezernyi e-mailt kell elküldened a számítógépeden, és a nap végére teljesen elgémberednek az ujjaid? Mit szólnál egy olyan programhoz, amely segít megírni a leveleket, és sokkal gyorsabban, mégis személyre szabottan fogalmazhatod meg azok tartalmát? Ugyanúgy, ahogyan a tableten vagy az okostelefonodon.

Ehhez nyújt segítséget Neked a www.complete.li weboldalon elérhető bővítmény, amely néhány karakter begépelése után felajánlja a leggyakrabban használt kifejezéseket, és Neked csak egy gombnyomásba kerül a szó leírása. Ha meglátod a kijelzőn a kívánt szót, csak nyomj egy TAB-ot, és kész is.

Fontos, hogy a Gmailt a Chrome-ban használd, más helyről indítva nem fog működni a bővítmény! Elég bejelentkezned a postafiókodba, ahol a címsorban megjelenő új ikon jelzi, hogy a Complete.li használatra kész. A program összegyűjti a szükséges infót, és automatikusan megalkotja a mintákat, amelyeket ezt követően azonnal használni is tudsz.

Teljesen biztonságos és ingyenes! 

A másik bővítmény, amiért rajongunk, a Right Inbox: http://www.rightinbox.com/, amellyel bármilyen későbbi időpontra elhalaszthatod bizonyos e-mailek küldését. Ez akkor különösen hasznos, ha elutazol vagy szabira mész, de éppen akkor illene kiküldeni a céges ügyfeleknek a karácsonyi üdvözlőlapokat. Ezzel az egyszerű kis kiegészítéssel bármikor megírhatod előre a maileket, és beállíthatod, hogy ki és mikor kapja meg az üzenetedet. 

A Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari is támogatja, mindössze fél perc alatt telepítheted, teljesen ingyenes, és a levél alján a küldés gomb mellett jelenik meg a plusz kezelőfelület, tehát maximálisan kényelmes és felhasználóbarát! Beállíthatod az időzónát, választhatsz konkrét időpont vagy „kora reggel”, „késő este” opcióból is, de akár egyes városokat is megadhatsz, hogy a helyi idő szerint hány órakor kapja meg az illető az üzenetet – tehát nem kell kitalálnod, hogy a Te időzónád szerint ott éppen milyen napszak lehet… 

Hozzáadhatsz emlékeztetőt, sőt, egyes levelek küldésének gyakoriságát is beállíthatod, így nem kell ugyanazt a feladatot időről időre elvégezned, elég csak megbíznod vele a Right Inbox-ot! Na, mit szólsz, kipróbálod?

 


Térkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.