Szolgáltatásaink – A tervezőasztaltól az online birodalomig

Egy honlap indításához vagy felturbózásához sok-sok szakember közös, összehangolt munkájára van szükség. Lehet, hogy van, aki látványos weboldalt készít vagy leprogramoz egy jól működő netes áruházat, de az oldalak gondozásához mást kell keresned. Elképzelhető az is, hogy van egy szuper marketing kampányod, de nem igazán illeszkedik bele az eddigi koncepcióidba. Esetleg még minden fiókban lapuló terved arra vár, hogy valaki megálmodja őket a világhálóra?

Nálunk megtalálsz mindent és mindenkit, ami és aki a honlapokkal, webáruházakkal és a velük kapcsolatos hirdetésekkel foglalkozik: itt összekapcsolódik a weboldal készítés, a webshop készítés és a webdesign, tehát a komplett arculattervezés és a mesteri vevőszerzés, az online hirdetés és az offline hirdetés kampánya, valamint a nem is olyan ördöngös keresőoptimalizálás (SEO) – és szerves egészet alkot, hiszen csak így működik tökéletesen a rendszer… Bízd ránk magad, szakavatott kalauzaid lesznek a virtuális világban! 

Komplex szolgáltatásaink végigkísérik az oldal életciklusait a domain és tárhely szolgáltatás, a kreatív szövegírás és a tartalomszolgáltatás folyamatától kezdve az internetre való felkerüléstől a fejlesztésen, javítgatásokon és szépítgetéseken át a közösségi média felületén megjelenő marketing kampányokig és a vevőcsalogató hirdetésekig. Sőt, még a profi és kifogástalan angol szakfordítás is a csomag része, ha külföldön terjeszkednél!

Akár egy-egy spéci feladatról, akár teljes stratégiáról van szó, a lehető legkedvezőbb áron a legtrendibb dizájnt és a legütősebb reklámokat alkotjuk meg, hogy már a kezdeti lépéseid meghozzák a várva várt sikert. Minden egyedi lesz, kívánságod számunkra parancs, de mutatunk pár formabontóbb megoldást is, hátha beleszeretsz valamelyikbe.

Ha később saját magad szeretnéd a mindennapos teendőket végezni a weboldaladon, mi Melletted állunk, és megtanítjuk azokat a trükköket és hasznos fogásokat, amelyekkel játszva kezelheted a felületeket.

Hozd az ötleteidet, írd le a vágyaidat, személyre szabott ajánlataink biztosan felcsigáznak majd!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comÁraink

A projektek sokfélesége miatt nem egyszerű feladat mindenki számára megfelelő árakat kalkulálni rögtön első nekifutásra.Nincs más dolgod, mint egyedi árakat kérni tőlünk, mi örömmel állunk rendelkezésedre. A nap 24 órájában, a hét minden napján.

KÉRJ AJÁNLATOT


Kik vagyunk?

Az ALBA WOLF Kft 2008 óta tekinti elsődleges feladatának, hogy megrendelői részére magas színvonalon nyújtsa szolgáltatásait. Professzionális és maximalista igényeket kielégítő szinten dolgozunk.

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?


Térkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.