Alba Wolf IT– Érzéssel alkotunk

A számítástechnikáról villódzó monitor, monoton gépzúgás és csupa zseniális, de a virtuális világban élő programozó ugrik be? Ajjaj, akkor ideje megismerkednünk! A szakértelem marad, az unalmas szürkeségnek viszont búcsút inthetsz.

Cégünk immár hat éve nyújt minőségi és megbízható webes szolgáltatásokat, vonzó domain és tárhely szolgáltatás csomagokat, egyedi, kreatív és hatékony netes megoldásokat, miközben menedzseljük az arculattervezés teljes folyamatát, és letisztult és könnyen megjegyezhető, márkaépítő dizájnt álmodunk meg megrendelőinknek. Elegáns vonalvezetésű és modern, vagy szenvedélyes és színpompás webdesign minden vágyad? A hagyományos weboldal készítés és online áruházak, azaz webshop készítés mellett látványos és személyre szabott online hirdetés kampányokat, és sok-sok offline hirdetés megjelenésével járó komplett reklámhadjáratokat is vállalunk. 

Minden vágyad, hogy a keresők első találatai között legyen a céged? A Google Adwords neked kínai? Akkor válaszd keresőoptimalizálás (SEO) csomagunkat! Jól jönne néhány vevőcsalogató szlogen? Ütős cikkekkel dobnád fel a blogodat? Szakembereink a kreatív szövegírás és a tartalomszolgáltatás mesterei, akik hazai és nemzetközi képzéseken csiszolták tehetségüket – a szövegelés nagyágyúi. És ez nem csak duma! 

Az is lehet, hogy a sok teendő mellett nem marad időd és energiád folyamatosan posztolni a vállalkozásodról; de tanácstalan vagy, hogy kire bízd rá nyugodt szívvel a Facebook-oldalt. Az Instagram felfedezettje lennél, vagy a Twitteren csiripelnéd el a legújabb akciókat? Guruink a közösségi média specialistái, a vevőszerzés a kisujjukban van! Netán külföldön is megjelensz, és tapasztalt fordítókra vadászol? Többnyelvű, magasan kvalifikált és sokoldalú kollégáink alig várják, hogy segítsenek megtalálni a tökéletes megoldást az angol szakfordítás világában!

Nálunk kellemes környezetben, jó hangulatú személyes beszélgetéseken vagy az internetnek hála, gyors és nagy teljesítményű online kommunikációs felületeken alakítjuk ki az elképzelésednek megfelelő koncepciót; tehát együtt dolgozunk: minden egyes közös projektünkben Te kerülsz a tervezői csapatunk élére! 

Az ízlésed és az ötleteid alapján folyamatosan alakítjuk, fejlesztgetjük, majd nyomon követjük termékeink működését, azonnal segítünk, és teljesítjük a kéréseidet. Levesszük a válladról a technikai gondok terhét, alkotunk, finomítunk, javítunk és bábáskodunk az elavult, öregecske oldalak újjászületésénél. Kimaradt valami? Ne aggódj, mi mindenre gondolunk!

Tegyél minket próbára, nem ismerünk lehetetlent!

Kérj ajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk.


Keress fel minket!
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Alba Wolf Kft.
8000 Székesfehérvár, Barkóczy 13/A

Telefon: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.comÁraink

A projektek sokfélesége miatt nem egyszerű feladat mindenki számára megfelelő árakat kalkulálni rögtön első nekifutásra.Nincs más dolgod, mint egyedi árakat kérni tőlünk, mi örömmel állunk rendelkezésedre. A nap 24 órájában, a hét minden napján.

KÉRJ AJÁNLATOT


Kik vagyunk?

Az ALBA WOLF Kft 2008 óta tekinti elsődleges feladatának, hogy megrendelői részére magas színvonalon nyújtsa szolgáltatásait. Professzionális és maximalista igényeket kielégítő szinten dolgozunk.

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?


Térkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár,
Barkóczy 13/A
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012.